Balder 300

Fra DKK 7 845

Et klassisk og stærkt tunnel drivhus til nordiske forhold – Findes i størrelse 6 m² til 48 m²

Balder 300 med sin bueformede, holdbare konstruktion er blevet en stor kundefavorit. Takket være kombinationen af kraftige stålprofiler, forstærkningsstænger indbygget i tagbuerne samt højkvalitets kanalplast, kan dette stærke og prisvenlige tunnel drivhus klare en snebelastning på op til 280 kg pr. kvadratmeter og vinde på op til 24 m/s. Med en bredde på 300 cm og en taghøjde på 210 cm egner dette drivhus sig til en mangfoldighed af planter.

Snetolerance

280 kg/m²

Vindtolerance

24 m/s

Højde

210 cm

Bredde

300 cm

Inkluderet

Support

Handle sikkert med faktura eller delbetaling

Balder 300 – Følgende er inkluderet i standardudgaven

Meget kraftig, galvaniseret stålskelet (omega-profiler).

Afstand mellem buer: 100 cm

Kanalplast 4 mm i store plader 2,1 x 6 m (6 mm er tilgængeligt som en mulighed)

Forskåret kanalplast 6 mm til begge gavle og døre.

En delt dør i hver gavl. Bredde 80 cm og højde 180 cm. Den øvre del af døren kan åbnes separat og bruges som ekstra ventilationsvindue.

Aftagelige jordspyd, som gør det muligt at montere direkte i jorden eller på egen fundament.

Gummitætninger til gavlene.

Tagvinduer er ikke inkluderet i standardudgaven. Du vælger selv, hvor mange tagvinduer du ønsker til dit drivhus. Se vores anbefalinger vedrørende antal tagvinduer under specifikationer

Om produktet

Om produkten

Balder 300 – Ett starkt och prisvärt tunnelväxthus för odling i nordiskt klimat

Balder 300 är det perfekta växthuset för dig som vill odla i nordiskt klimat. Kanalplast monteras som ett skyddande sköld på utsidan av växthuset och ger extra styrka till konstruktionen. Samtidigt bidrar kanalplasten till en optimal tillväxtmiljö genom att minimera köldbryggor, och det inbyggda UV-skyddet förhindrar att känsliga växter lider av brännskador vid stark solstrålning.

Robust och snötålig design

Våra tunnelväxthus är testade och klarar den snöbelastning och vindhastighet som anges. Balder 300 är tillverkat av kraftiga, varmgalvaniserade stålprofiler anpassade för att klara en snöbelastning på upp till 280 kg per kvadratmeter och vindar på upp till 24 m/s. Detta gör växthuset lämpligt för odling i nordiskt klimat. Planerar du att odla i en snözon där det normalt kommer stora mängder snö, rekommenderar vi att du tittar på tunnelväxthuset Tor 300 eller Tor 260. Båda dessa växthusmodeller är speciellt designade för att klara extrem snöbelastning.

Rymligt och flexibelt

Balder 300 finns i flera storlekar. Med en bredd på 300 cm och en takhöjd på 210 cm erbjuder detta växthus gott om utrymme och passar väl för odling av en mångfald växter. Dessutom är det enkelt att i efterhand skapa en ännu större odlingsyta genom att förlänga detta tunnelväxthus med ett valfritt antal 2-meterssektioner.

Kanalplast med 10 års UV-garanti

Väggarna i detta växthus består av högkvalitativa kanalplastplattor tillverkade av polykarbonat med inbyggt UV-skydd. Plattorna finns i tjocklekar på 4 mm och 6 mm och monteras som ett skyddande sköld på utsidan av växthuset.

Montering

De varmgalvaniserade stålprofilerna som utgör skelettet i detta växthus kallas omega-profiler. Profilernas tvärsnitt bidrar till extra hög styrka, lägre materialförbrukning och därmed en lägre vikt, vilket underlättar monteringen. Tack vare de medföljande jordspjuten, som kan förankras direkt i marken, krävs inget traditionellt fundament för Balder 300. Detta förenklar markarbetet avsevärt. Balder 300 levereras med förskurna gavlar, och du behöver bara anpassa plattorna. I leveransen av detta växthus medföljer en detaljerad monteringsanvisning på svenska.

Ventilation och anpassningsbarhet

Det medföljer en praktisk, delad dörr i varje gavel på växthuset Balder 300. Den övre delen av dörren kan öppnas separat för att bidra till extra ventilation. Ventilation är en avgörande faktor för att skapa en optimal odlingsmiljö i ett växthus. Det är därför en god investering att utrusta ditt växthus med det rekommenderade antalet takfönster i korrekt position, dvs. i zigzag närmast takryggen. Vi rekommenderar också att takfönstren utrustas med automatöppnare, som öppnar och stänger takfönstren helt automatiskt. Automatöppnare bidrar inte bara till tillräcklig ventilation utan gör också växthuset så underhållsfritt som möjligt, eftersom du inte behöver öppna och stänga takfönstren manuellt. Utöver takfönster och automatöppnare erbjuder vi också ett sortiment av andra tillbehör, så att du kan detta tunnelväxthus till dina specifika behov. Bland annat erbjuder vi olika bevattningssystem.

Fri frakt i Sverige och Danmark
Vi erbjuder snabb och fraktfri leverans.

Support
Våra kunniga växthusrådgivare står redo att bistå dig genom hela processen med allt från val av växthus till telefon- och mejlsupport under montering. Du är varmt välkommen att boka personlig rådgivning innan ditt växthusköp.

Relaterade produkter


Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse på hjemmesiden

Vi bruger førsteparts- og tredjepartscookies, inklusiv anden sporingsteknologi fra tredjepartsudgivere, for at give dig adgang til alle funktioner på vores hjemmeside og tilpasse din brugeroplevelse.

Indstil hvad der er ok for dig nedenfor.