Variant Standard 303 sockel med markjärn

Fra DKK 17 885

(Normalpris DKK 22 670)

21% Rabatt

Stormsäkert växthus till oslagbart pris

Variant Standard kommer, precis som alla Grohus stormsäkra växthus, med samma starka, galvaniserade stålstomme och 10 års stormgaranti. Den enda skillnaden är att Variant Standard inte kan beställas med lackering eller andra specialanpassningar. Tack vare att detta växthus inte specialbeställs kan vi erbjuda mycket förmånliga priser på ett antal utvalda modeller. Variant Standard 303 är ett mycket robust växthus. Tack vare den extremt hållbara stommen av galvaniserat stål klarar detta stormsäkra växthus stormstyrkor på upp till 33,3 m/s och snölaster på upp till 152 kg per kvadratmeter. .

Stormgaranti

33 m/s

Snötålighet

152 kg/m²

Höjd

209 cm

Bredd

303 cm

Handle sikkert med faktura eller delbetaling

Följande ingår som standard på Variant Standard 303 sockel med markjärn:

Kanalplast, 8 mm isolerplast inbyggt UV-skydd.
Takluckor. Rekommenderat antal takluckor (ökat antal ju längre växthuset är).
Galvaniserade monteringsdetaljer medföljer som standard.
Bakgavelluckor. 2 st bakgavelluckor för extra ventilation.
Dubbeldörr i en gavel. Dubbelörrarna är försedda med gångjärn och öppnas alltid utåt. Dörrmått: 105x170 cm
Hyllkonsoler på båda långsidor. Med hjälp av hyllkonsolerna kan du enkelt skapa en avlastningsyta eller plats för fördodlingar.
Gummitätningar till ytskikt i väggar och tak.
Uppbindningsbeslag för uppbindning av växter, gardiner, lyktor m.m. medföljer. Placeringen väljer du själv efter behov.
Stormsäker, galvaniserad stålstomme tillverkad av innovativa omega profiler som bidrar till extra styrka och hållfasthet. Kan endast beställas olackerad.
Sockel med markjärn som förenklar markarbetet. Detta innebär att det inte längre finns något behov av en murad eller gjuten grund.

Om produktet

Variant Standard 303 sockel med markjärn – Ett stormsäkert växthus för nordiska förhållanden
Variant Standard 303 är det perfekta växthuset för nordiskt klimat och ett självklart val för dig som odlar i nordiskt klimat.

* OBS! Variant standard kan inte beställas med lackering och glas men formen på stommen är exakt den samma som på bilderna.

Storm- och snösäkert
Variant Standard 303 är tillverkat av kraftiga, varmgalvaniserade stålprofiler. Stommen i växthuset är konstruerad för att klara en snölast på upp till 152 kg per kvadratmeter och stormstyrkor på upp till 33,3 m/s. Detta växthus är ett mycket bra val för alla som odlar på platser där det finns risk för kraftiga vindar.

Rymligt och flexibelt
Med en bredd på 303 cm och en höjd på 209 cm lämpar sig Variant 303 mycket väl för odling av en mångfald växter. Väggarna i detta växthus lutar vilket bidrar till att mer solenergi når växterna.

Ytskikt av hög kvalitet
I Variant Standard 303 ingår ytskikt i form av 8 mm tjocka, högkvalitativa kanalplastskivor med inbyggt UV-skydd.

Färg
Detta växthus kan endast beställas olackerat.

Sockel med markjärn
Vill du minska behovet av markarbete rekommenderar vi att du monterar ditt växthus på en sockel med markjärn. Då finns inte längre något behov av en murad eller gjuten grund. Det enda du behöver göra är att gjuta fast markjärnen i marken och sedan fästa växthuset på sockeln.

Montering
I leveransen av detta växthus medföljer en utförlig monteringsanvisning på svenska samt information om hur växthuset skall förankras.

Byggdokument
Vi tillhandahåller alla ritningar som krävs för eventuell bygglovsansökan och konstruktion av grunden.

Ventilation och anpassningsbarhet
Dubbeldörr till den främre gaveln, takluckor och två öppningsbara luckor till bakgaveln ingår. Du kan också välja till sidoluckor. Ventilation är en avgörande faktor när det gäller att skapa en optimal odlingsmiljö i ett växthus. Vi rekommenderar därför att takluckor förses med automatöppnare som öppnar och stänger luckorna helt automatiskt. Automatöppnare bidrar inte bara till en fullgod ventilation utan bidrar även till att göra växthuset så underhållsfritt som möjligt eftersom du inte behöver öppna och stänga takluckorna manuellt. Utöver takluckor och automatöppnare erbjuder vi även en rad andra tillbehör så att du kan anpassa detta stormsäkra växthus till dina specifika önskemål. Bland annat erbjuder vi olika bevattningssystem.

Fri frakt i Sverige, Danmark och Norge
Vi erbjuder fraktfri leverans. Våra specialbeställda växthus levereras inom 6-8 veckor med vissa avvikelser under högsäsong och semestertider.

Support
Vår kunniga växthusrådgivare står redo att bistå dig genom hela processen med allt från val av växthus till telefon- och mejlsupport under montering. Du är varmt välkommen att boka personlig rådgivning innan ditt växthusköp.

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse på hjemmesiden

Vi bruger førsteparts- og tredjepartscookies, inklusiv anden sporingsteknologi fra tredjepartsudgivere, for at give dig adgang til alle funktioner på vores hjemmeside og tilpasse din brugeroplevelse.

Indstil hvad der er ok for dig nedenfor.